Produkter til l glutamin solgar (1)

Transglutaminase - fødevaretilsætningsstof og fødevareenzym

Transglutaminase - fødevaretilsætningsstof og fødevareenzym

Transglutaminase er et fødevaretilsætningsstof, det er et enzym, der danner tværbindinger mellem proteinmolekyler. De vigtigste produktgrupper, der bruger Transglutaminase: kødprodukter, pølse/skinkeprodukter, skaldyrsprodukter, bagværk, mejeriprodukter og veganske produkter. Der er fordele ved at bruge TG: * Forbedrer kødets tekstur og bindingen mellem stykker af kød * Reducerer fosfater * Reducerer vandtab under tilberedningsprocesser * Forbedrer den endelige tekstur i lavnatriumprodukter * Forbedrer tekstur og elasticitet * Øger gelstyrken, hvilket letter proteinløsning * Reducerer indholdet af gummier og gelatiner osv. Den mest almindelige anvendelse er for: kødprodukter, mejeriprodukter, skaldyrsprodukter, bagværk, ost/hytteostprodukter, veganske produkter.